ȘEFU’ … VREAU SĂ PLEC! Vreau să îmi dau demisia

(Poveștile clienților mei)

Roxana, să îți povestesc..

Intram în fiecare dimineață în biroului șefului, îl salutam și îi așezam pe colțul biroului analiza zilei ce tocmai trecuse. Șefu’ dădea din cap dar nu ridica privirea din laptopul său. Ieșeam și mă duceam la biroul meu… trist și cu gândul că numai o demisie mă poate salva..

Astăzi am intrat ca de obicei în biroul lui, l-am salutat, am pus hârtiile pe colțul biroului și după ce am tras aer în piept am spus….

  • Șefu, vreau sa plec!
  • ………

Niște ochi mari și mirați s-au înfipt în mine. O ușoară roșeață i-a apărut în obraji lui. Instant cuvintele au prins viață. Vorbea – dar nu înțelegeam frazele amestecate – de fapt nu mai voiam să înțeleg…

În acel moment eram plecat din “pantofii de copil vulnerabil” în care stătusem pe perioada colaborării cu el și îmi asumasem “pantofii de adult sănătos” – pantofi descoperiți și antrenați în orele de psihoterapie..

Am repetat vorbind peste vorbele lui…

  • Șefu vreau să plec! Sunt un OM care vrea să plece…am fost RESURSĂ în compania ta, dar am descoperit că sunt un OM care simte nevoia de valorizare, angajament și perspective, toate astea ca să pot să găsesc răspunsul la întrebarea pe care mi-ai pus-o la angajare… aia cu “unde te vezi peste 10 ani?”. Aici nu ma văd… nu ma văd de loc… Și îmi dau demisia..
  • ……..

M-am întors la biroul meu… dar de data asta nu mai eram trist fiindcă vedeam cum din buzunarul de la rucsac ieșea un colț al plicului cu biletul meu de avion. Urmează să “decolez” Roxana, ca să găsesc răspunsul la întrebare..

Achizitionează Pachete de Servicii la un preț avantajos!

Pachetele de servicii și tarifele le găsești aici

Pentru PROGRAMARI folosește butonul „PROGRAMEAZĂ-TE!”! Vei putea rezerva singur ora și vei plăti direct cu cardul…