Tarif terapie /psihoterapie / per 50 minute – din cadrul Cabinetului individual de psihologie este:


Serviciul Durată Preț
Consiliere psihologică copii și adolescenți + Evaluare psihologică inițială si periodică (în vederea construirii planului de intervenție) 50 min 130 lei
Psihoterapie online 50 min 150 lei
Psihoterapie individuală în cabinet 50 min 150 lei
Psihoterapie de cuplu 50 min 180 lei
Psihoterapie de familie 50 min 180 lei
Dezvoltare personală și logopedie – corecții de pronunție 45 min 130 lei

Rezervarea orei de terapie și preț terapie

Ședința de psihoterapie, consiliere psihologică sau dezvoltare personală/logopedie are loc în urma programări prin rezervarea intervalului potrivit direct în pagina de „Programări” și plata acesteia. Neachitarea orei rezervate nu presupune rezervarea acesteia.

Plata terapiei agreeate se va realiza direct în site prin accesarea paginii de „Programări” înainte de sedință cu minim 24 de ore.

Dacă doriți amânarea ședinței, este necesar să anunțați acest lucru cu 24 ore înainte – tarif terapie per ora se menține. În acest caz, se stabilește o nouă programare și contribuția platită rămâne valabilă. Ora programată vă este rezervată în exclusivitate. Din acest motiv, în cazul în care ședința este anulată în ziua în care este programată, ea va trebui achitată.

Ședința de consiliere psihologică/ psihoterapie/ logopedie – corecții de pronunție/dezvoltare personala copii – au o durata de 50 minute.

Frecvența ședințelor de terapie

Ședințele pot avea loc o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni, în funcție de complexitatea problemei și de disponibilitatea clientului.

Decizia de a participa în procesul terapeutic este foarte importantă. Este vorba despre o opțiune pentru demararea unui proces de durată. Tratarea simptomelor conduce la îmbunătățirea și schimbarea propriului stil de viață.

Tehnica de intervenție

Psihoterapia este o opțiune ce ne ajută să ne cunoaștem pe noi înșine și ne ajuta să ne oferim o perspectivă nouă la ce se întâmplă in jurul nostru. În psihoterapie se utilizează o gamă largă de tehnici validate prin studii fundamentate științific.

Indiferent de tehnicile utilizate, se consideră că cel mai important element în psihoterapie este relația terapeutică – factor comun în toate orientările terapeutice.

Ca metodă de tratament, psihoterapia este o intervenție psihologică asupra persoanei realizată prin mijloace și metodologii specifice ce țin de un cadru clinic și teoretic și care urmărește diminuarea sau înlăturarea unor simptome sau comportamente dezadaptative.

Se urmărește în cadrul intervenției reechilibrarea prin modificarea cauzelor acestor simptome/tulburări și/sau uneori prin restructurarea personalității. Finalitatea procesului este o reinventarea si o recalibrarea a perspectivei personale.

Pachet SILVER

800 lei 8 ședințe

Terapie copii și adolescenți

Pachet GOLD

650 lei 5 ședințe

Consiliere psihologică  Psihoterapie adulți

Pachet AuthenticKids

800 lei 8 ședințe

Dezvoltare personală copii