Tarif terapie /psihoterapie / per 50 minute – din cadrul Cabinetului individual de psihologie este:


Serviciul  Durată  Preț
Evaluare dezvoltare personală  50 min150 lei
Consiliere individuală în cabinet/online  50 min180 lei
Coaching  50 min200 lei
Consiliere cuplu  50 min200 lei
Consiliere în carieră  50 min200 lei
Consiliere adolescenți  50 min130 lei

Rezervarea orei de terapie și preț terapie

Ședința consiliere sau dezvoltare personală are loc în urma programări prin rezervarea intervalului potrivit direct în pagina de „Programări” și plata acesteia. Neachitarea orei rezervate nu presupune rezervarea acesteia.

Plata ședinței de consiliere se va realiza direct în site prin accesarea paginii de „Programări” înainte de sedință cu minim 24 de ore.

Dacă doriți amânarea ședinței, este necesar să anunțați acest lucru cu 24 ore înainte – tariful per ora se menține. În acest caz, se stabilește o nouă programare și contribuția platită rămâne valabilă. Ora programată vă este rezervată în exclusivitate. Din acest motiv, în cazul în care ședința este anulată în ziua în care este programată, ea va trebui achitată.

Ședința de consiliere psihologică/ psihoterapie/ logopedie – corecții de pronunție/dezvoltare personala copii – au o durata de 50 minute.

Frecvența ședințelor de consiliere

Ședințele pot avea loc o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni, în funcție de complexitatea problemei și de disponibilitatea clientului.

Decizia de a participa în procesul terapeutic este foarte importantă. Este vorba despre o opțiune pentru demararea unui proces de durată. Tratarea simptomelor conduce la îmbunătățirea și schimbarea propriului stil de viață.

Tehnica de intervenție

Psihoterapia este o opțiune ce ne ajută să ne cunoaștem pe noi înșine și ne ajuta să ne oferim o perspectivă nouă la ce se întâmplă in jurul nostru. În psihoterapie se utilizează o gamă largă de tehnici validate prin studii fundamentate științific.

Indiferent de tehnicile utilizate, se consideră că cel mai important element în psihoterapie este relația terapeutică – factor comun în toate orientările terapeutice.

Ca metodă de tratament, consilierea este o intervenție asupra persoanei realizată prin mijloace și metodologii specifice ce țin de un cadru clinic și teoretic și care urmărește diminuarea sau înlăturarea unor simptome sau comportamente dezadaptative.

Se urmărește în cadrul intervenției reechilibrarea prin modificarea cauzelor acestor simptome/tulburări și/sau uneori prin restructurarea personalității. Finalitatea procesului este o reinventarea si o recalibrarea a perspectivei personale.

Ai întrebări?

Nu ezita să mă contactezi

Contactați-mă prin formularul de contact și vă voi răspunde în cel mai scurt timp.

SILVER

650 lei

Consiliere adolescenți + evaluare

5 ședințe

GOLD

750 lei

Consiliere individuală               adulți

5 ședințe

PLATINUM

900 lei

Consiliere de cuplu sau     familie

5 ședințe

COACHING

900 lei

Coaching si Consiliere în Carieră

5 ședințe