Descoperă semnele tulburărilor psihice: Test de evaluare a sănătății mentale

Test gratuit de sanatate mentala

Îți propun să faci un test online pentru a evalua starea ta de sănătate mentală. Testul durează aproximativ 15 minute și te va ajuta să descoperi semnele și simptomele unor posibile tulburări psihice.

Este important să acorzi atenție stării tale de sănătate mentală, la fel cum o faci și în cazul sănătății fizice. Testul online este un instrument util și accesibil pentru a-ți verifica starea de bine și a identifica eventuale probleme.

Testul este simplu și intuitiv, iar rezultatele vor fi prezentate într-un mod clar și ușor de înțeles.

Dacă ai descoperit semne de tulburări psihice, nu trebuie să te simți singur sau să te lupti singur cu aceste probleme. Sunt aici să te ajut.

Ofer servicii de psihologie și psihoterapie și sunt pregătită să te sprijin cu experiența și cunoștințele mele. Voi lucra împreună cu tine pentru a identifica cauzele problemei și pentru a găsi soluții practice pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate mentală.

Indiferent dacă ai probleme cu anxietatea, depresia, stresul sau alte tulburări psihice, vei fi tratat cu respect și încredere. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a-ți oferi sprijinul și resursele de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți sănătatea mentală și pentru a avea o viață fericită și împlinită.

Nu ezita să mă contactezi pentru a discuta mai multe despre cum aș putea să te ajut. Vom începe împreună un parcurs de transformare și de redescoperire a fericirii și a liniștii interioare.

Contact

Instrucțiuni de utilizare:

Număr întrebări: 160;

Timp mediu de realizare a testului: 15 minute.

Citeste cu atenție și răbdare, fiecare întrebare și selectează răspunsul care se potrivește cel mai bine cu tine.
Asigură-te că răspunzi la toate cele 160 de întrebări.

După ce ai răspuns la ultima întrebare, fă clic pe butonul „Vezi scorul” pentru a primi evaluarea ta.
Așteaptă câteva secunde pentru a primi rezultatele testului.