Adresa site-lui web este: https://authenticmind.ro

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Adresa site-lui web este: https://authenticmind.ro

Această Politică privind Confidențialitatea Datelor cu Caracter Personal (în continuare „Politica”) are ca scop informarea dumneavoastră în legătură cu:

  1. Angajamentele https://authenticmind.ro „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” față de protecția Datelor cu Caracter Personal în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal și privind libera circulație a acestor date sau Regulamentul General privind Protecția Datelor (în continuare „GDPR”); și
  2. Modul în care https://authenticmind.ro „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” colectează și Prelucrează Datele dumneavoastră cu Caracter Personal, în special cu Datele cu Caracter Personal obținute prin intermediul site-ului sau web.
  1. DEFINIȚII

Date cu Caracter Personal”: înseamnă orice informații privind o Persoană Vizată.

Persoană Vizată” înseamnă o persoană fizică identificată sau identificabilă la care se referă Datele cu Caracter Personal. O persoană fizică identificabilă este cea care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online (inclusiv adrese IP și detalii de conectare) sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale a acelei persoane fizice. În calitate de utilizator al acestui site web, trebuie să vă considerați o Persoană Vizată pentru https://authenticmind.ro „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”.

Operator”: entitatea „https://authenticmind.ro Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” care stabilește scopurile și mijloacele Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, astfel cum aceasta este identificată mai jos, denumita în continuare „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”.

Persoană Împuternicită”: persoana din cadrul „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”  care Prelucrează Date cu Caracter Personal în numele „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”.

Prelucrare”: înseamnă orice operațiune efectuată asupra Datelor cu Caracter Personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

  1. CINE SUNTEM

Entitatea „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” care acționează în calitate de Operator: „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”, cu sediul social în București, Bulevardul Timișoara nr. 35A, Bl.T9/90 Sector 6, având codul unic de înregistrare 36001961/sediu social Str. Dr. Ctin Tănăsescu Mogoșoaia, județul Ilfov codul unic de înregistrare 34828416.

 

  1. CARE SUNT ANGAJAMENTELE Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” FAȚĂ DE PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” se angajează pe deplin să asigure un nivel înalt de protecție a Datelor cu Caracter Personal și să respecte regulile aferente aplicabile atunci când Prelucrează Date cu Caracter Personal. În special, „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”garantează respectarea regulamentelor aplicabile privind protecția Datelor cu Caracter Personal atunci când Prelucrează Date cu Caracter Personal referitoare la utilizatori (e.g., vizitatori, clienți, potențiali clienți, etc.) prin intermediul acestui site web.

3.1 REȚEAUA DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” a implementat o procedură gestionare a activității de protecție a Datelor cu Caracter Personal și are desemnat un Responsabil cu Protecția Datelor.

Responsabilul cu Protecția Datelor se ocupă de informarea și acordarea de consultanță cu privire la cerințele aplicabile pentru protecția Datelor cu Caracter Personal, monitorizarea respectării cerințelor legale și a politicilor referitoare la protecția Datelor cu Caracter Personal aplicabile în cadrul „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”, cooperarea cu și îndeplinirea rolului de punct de contact pentru autoritatea de supraveghere competentă.

3.2 PROGRAMUL DE RESPECTARE A PROTECȚIEI DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” a dezvoltat instrumente și a implementat măsuri menite să asigure și să monitorizeze eficiența protecției Datelor cu Caracter Personal.

 3.3 PRINCIPIILE DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”  se angajează să Prelucreze Datele dumneavoastră cu Caracter Personal în conformitate cu următoarele principii:

  • Datele dumneavoastră cu Caracter Personal sunt Prelucrate în mod legal, echitabil și transparent (legalitate, echitate și transparență);
  • Datele dumneavoastră cu Caracter Personal sunt Prelucrate în scopuri specifice, explicite și legitime și nu vor fi Prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu acele scopuri (principiul limitării legate de scop);
  • Datele dumneavoastră cu Caracter Personal sunt adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt Prelucrate (principiul reducerii la minimum a datelor);
  • Datele dumneavoastră cu Caracter Personal sunt exacte și, în cazul în care este necesar, rectificate și actualizate (principiul exactității);
  • Datele dumneavoastră cu Caracter Personal sunt stocate pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt Prelucrate Datele cu Caracter Personal (limitări legate de stocare);
  • Datele dumneavoastră cu Caracter Personal sunt Prelucrate într-un mod care asigură securitatea adecvată (integritate și confidențialitate).

Altele. De asemenea, „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” se angajează să respecte toate celelalte principii stabilite de regulamentele aplicabile privind protecția Datelor cu Caracter Personal, în special în ceea ce privește drepturile acordate Persoanelor Vizate, durata păstrării Datelor cu Caracter Personal și transferurile transfrontaliere ale Datelor cu Caracter Personal.

  1. INFORMAȚII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL EFECTUATĂ DECabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”

4.1 CUM COLECTEAZĂ Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”

 DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Atunci când vizitați situl web asociat activității „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”, este posibil să ne furnizați în mod direct Datele dumneavoastră cu Caracter Personal, sau este posibil să colectăm indirect unele dintre Datele cu Caracter Personal care fac referire la dumneavoastră.

În acest sens, este posibil ca,  „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”  să colecteze Datele dumneavoastră cu Caracter Personal prin următoarele mijloace și canale de comunicare:

  • Atunci când vă creați un cont pe unul dintre site-ul web;
  • Atunci când navigați pe dintre site-ul web (i.e. informații tehnice, precum adrese IP sau date de conectare colectate prin cookie-uri sau tehnologii similare);
  • Atunci când solicitați servicii pentru clienți sau ne contactați în cadrul „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”;
  • Atunci când cumpărați, comandați sau rezervați servicii online;
  • Atunci când vă abonați la newsletter-ul propus de „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”;
  • Atunci când participați la un concurs, program sau campanie, test sau sondaj de marketing sau când vă exprimați opinia (review produs) cu privire la un produs comercializat pe site-ul web;
  • Atunci când participați la evenimente la care „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” realizează poze sau videoclipuri care pot cuprinde imaginea și, dacă este cazul, vocea dumneavoastră;
  • Atunci când postați comentarii sau poze pe paginile noastre de social media, sau atunci când ne adresați întrebări, reclamații sau cereri prin intermediul paginilor noastre de sociale media;
  • Atunci când utilizați plugin-uri pentru Facebook, Twitter, Instagram sau YouTube.

4.2. DE CE ARE NEVOIE Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”  SĂ COLECTEZE DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” utilizează Datele dumneavoastră cu Caracter Personal în legătură cu următoarele scopuri:

Managementul relațiilor cu clienții

Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” utilizează Datele cu Caracter Personal, colectate direct de la dumneavoastră sau indirect (e.g. adresa IP), în legătură cu relația comercială cu clienții și potențialii săi clienți, în special:

  1. Pentru a vă permite să cumpărați serviciipe site-ul web de comerț electronic ale „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”, pentru a putea plasa comenzi online și pentru ca noi să asigurăm prelucrarea, confirmarea, îndeplinirea și facturarea comenzilor și să comunicăm cu dumneavoastră legat de comenzi.

Datele cu Caracter Personal Prelucrate sunt: prenumele, numele, sexul, adresa de facturare, adresa de livrare atunci când alegeți este necesară această modalitate de livrare, numărul de telefon, adresa de e-mail, serviciile cumpărate, precum și numărul comenzii, adresa IP, providerul de internet, banca emitenta a cardului în cazul tranzacțiilor, toate acestea din urmă atunci când achitați prin plata cu cardul.

  1. Pentrua vă furniza servicii post-vânzare legate de comenzile dumneavoastră sau de serviciile pe care le-ați cumpărat, cum ar fi soluționarea oricăror cereri de anulare a comenzilor sau soluționarea oricăror probleme legate de executarea comenzii, în baza prevederilor legale aplicabile privind vânzarea și rambursarea contravalorii acestora.
  2. Datele cu Caracter Personal Prelucrate sunt: prenumele, numele, adresa de facturare, adresa de livrare a materialelor când este cazul, numărul de telefon, adresa de e-mail, serviciile cumpărate, datele din factura fiscală emisă, semnătura, coordonatele bancare (date legate de contul bancar) atunci când solicitați această modalitate de plată pentru rambursarea contravalorii, numărul comenzii.
  3. Pentru a vă transmite informații sau comunicări cu caracter promoțional și publicitar(marketing direct) din partea „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”, în special cu privire la produse, campanii și evenimente desfășurate de către „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”, prin programul nostru de newsletter, sub rezerva consimțământului dumneavoastră prealabil atunci când este necesar, în conformitate cu cerințele legale aplicabile marketingului direct în scopuri comerciale.
  4. Navigarea pe site. Utilizarea cookie-urilor

Atunci când vizitați site-ul nostru web, folosim cookie-uri pentru a colecta automat informații tehnice care pot identifica utilizatorul, cum ar fi adresa IP, tipul de browser de internet utilizat pentru navigarea pe site-ul nostru, sistemul dumneavoastră de operare, numele de domeniu sau gazda de domeniu prin intermediul căreia utilizatorul navighează pe site.

Scopul principal al utilizării cookie-urilor este de a vă ajuta să aveți o experiență de navigare mai bună și, în scop publicitar, pentru a vă oferi un conținut adaptat intereselor și preferințelor dumneavoastră. Astfel, în măsura în care v-ați dat acordul pentru utilizarea cookie-urilor, vom folosi cookie-uri pentru a vă oferi o experiență personalizată și relevantă de navigare pe site-ul nostru web și pentru a înțelege modul în care interacționați cu conținutul nostru publicitar.

Pentru mai multe informații privind utilizarea cookie-urilor pe acest site web și scopurile în care sunt utilizate, precum și cu privire la posibilitățile dumneavoastră de a controla și/sau dezactiva cookie-urile, vă rugăm să consultați Politica noastră privind Modulele Cookie disponibilă aici

  1. Plugin-uri pentru Facebook, Twitter, Instagram sau YouTube

În scopul optimizării funcționale continue și al unei ușurințe de utilizare maxime, unele dintre serviciile noastre online utilizează plugin-urile enumerate mai jos.

Puteți recunoaște plugin-urile după logo-urile Facebook, Twitter, Instagram sau YouTube inserate pe site-ul nostru. Atunci când faceți click pe fiecare logo, plugin-ul stabilește o conexiune directă între browser-ul dumneavoastră și serverele Facebook Ireland Limited (care deține Facebook și Instagram) /Twitter/YouTube. În felul acesta, Facebook/Twitter/Instagram/YouTube sunt informate că ați utilizat serviciile noastre online cu adresa dumneavoastră IP. Atunci când faceți click pe butoanele „share” sau „re-tweet” în timp ce sunteți conectat la conturile dumneavoastră de Facebook/Twitter/Instagram/YouTube, puteți conecta conținutul serviciilor noastre online la conturile dumneavoastră de utilizator Facebook/Twitter/Instagram/YouTube. Facebook/Twitter/Instagram/YouTube vor putea apoi să asocieze utilizarea serviciilor noastre online cu contul dumneavoastră de utilizator. Dorim să subliniem că utilizarea Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal prin utilizarea paginilor Facebook/Twitter/Instagram/YouTube este supusă termenilor și condițiilor și politicilor de confidențialitate stabilite de respectivele companii, asupra cărora „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” nu are niciun control sau responsabilitate. Pentru mai multe informații privind politicile de confidențialitate adoptate de aceste companii, vizitați: (i) pentru Facebook – https://www.facebook.com/policy.php, (ii) pentru Twitter – https://twitter.com/en/privacy, (iii) pentru Instagram – https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content, (iv) pentru YouTube – https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Dacă nu doriți ca Facebook/Twitter/Instagram/YouTube să asocieze utilizarea serviciilor noastre online cu contul dumneavoastră de utilizator, vă rugăm să vă deconectați de la contul dumneavoastră de utilizator când accesați plugin-urile de pe site-ul nostru web.

  1. Interacțiunile cu utilizatorii de social media

Vom Prelucra Datele dumneavoastră cu Caracter Personal, precum prenumele și numele, imaginea, numele de utilizator, adresa IP, și, după caz, adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte informații sau detalii pe care ni le comunicați prin corespondență, atunci când decideți să interacționați cu noi prin intermediul canalelor de social media precum Facebook/Twitter/Instagram/YouTube pe paginile oficiale ale societății noastre sau atunci când ne adresați întrebări, reclamații sau cereri prin aceste canale de comunicare.

Accesul la paginile noastre oficiale active pe aceste platforme de social media se face în condițiile stabilite exclusiv de Facebook/Twitter/Instagram/YouTube. Fiecare platformă de social media are propria sa politică de confidențialitate a datelor. În cazul în care aveți orice întrebări cu privire la utilizarea Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal de către respectivele platforme, sau pentru informații despre scopul sau volumul Datelor cu Caracter Personal colectate și Prelucrate de respectivele platforme de social media, precum și despre drepturile dumneavoastră și posibilitățile de configurare pentru a vă proteja spațiul privat, vă rugăm să consultați politicile lor de confidențialitate indicate la punctul D de mai sus.

  1. Promovarea activității Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” prin realizarea și publicarea de poze și videoclipuri din cadrul evenimentelor organizate de Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”

Vom Prelucra Datele dumneavoastră cu Caracter Personal atunci când publicăm pe site-ul nostru web și/ sau pe paginile noastre de social media indicate mai sus imagini și videoclipuri de la evenimentele organizate de „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” la care ați participat și dacă participați la crearea de materiale audio-video de tip interviu sau testimonial.

Datele cu Caracter Personal Prelucrate sunt: imaginea și eventual vocea, dacă participați la crearea de materiale audio-video de tip interviu sau testimonial, sau alte Date cu Caracter Personal pe care ni le veți furniza la momentul respectiv.

La fiecare eveniment in parte, „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” se obliga să vă pună la dispoziție printr-o Nota de Informare sau Consimțământ, după caz, toate detaliile necesare privind protecția Datelor cu Caracter Personal și drepturile și libertățile de care beneficiați conform GDPR.

4.3 TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRĂRII

Operațiunile de Prelucrare efectuate de „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” după caz/sunt bazate pe:

  1. Interesul său legitim constând în:
  2. protejarea activității serviciilor sale;
  3. menținerea unei bune relații cu clienții săi prin furnizarea de răspunsuri la orice întrebări, sugestii, cereri sau reclamații;
  • organizarea de concursuri sau alte programe și campanii de marketing pentru promovarea activității sale;
  1. interesul nostru de a permite interacțiunea cu persoanele interesate prin intermediul canalelor de social media pentru administrarea plugin-urilor Facebook, Twitter, Instagram etc;
  2. interesul nostru de a permite interacțiunea cu persoanele interesate de informațiile publicate pe profilurile de social media administrate de „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” și de a oferi un răspuns la întrebările, reclamațiile sau cererile utilizatorilor adresate prin canalele de social media.
  3. Necesitatea de a executa contractul(termenii și condițiile, regulamentul de campanie promoțională, contractul etc.) la care sunteți parte sau pentru a lua măsuri, la cererea dumneavoastră, anterior încheierii unui contract:
  4. pentru vânzarea de servicii;
  5. pentru furnizarea de servicii post-vânzare legate de comenzile sau serviciile achiziționate;
  • pentru desfășurarea de concursuri sau alte programe sau campanii de marketing;
  1. Atunci când Prelucrarea este impusă de legile aplicabilela care este supusă „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”, cum ar fi Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal ale câștigătorilor unui concurs, program sau ai unei campanii de marketing, pentru acordarea premiilor și completarea documentelor cerute de lege, sau Prelucrarea Datelor clienților care achiziționează servicii online, așa cum este prevăzut de legislația financiar-contabilă pentru facturare; și
  2. Consimțământul obținutde la Persoana Vizată, pentru fiecare Prelucrare în parte, cum ar fi:
  3. pentru utilizarea unor cookie-uri pe site-ul nostru web;
  4. pentru Prelucrarea și publicarea Datelor cu Caracter Personal atunci când furnizați o opinie (review produs) cu privire la un produs de pe site-ul web;
  • pentru comunicări de marketing direct pentru a vă informa despre produsele, campaniile și evenimentele noastre;

Cu toate acestea, în măsura în care ne-ați furnizat adresa dumneavoastră de e-mail cu ocazia achiziționării unui serviciu de la noi, este posibil să utilizăm adresa de e-mail, în conformitate cu prevederile legale în vigoare care ne permit să vă prezentăm comunicări comerciale referitoare la servicii similare, pe baza interesului nostru legitim în această privință, în condițiile respectării dispozițiilor legale care prevăd această posibilitate; în acest caz, la momentul obținerii adresei de e-mail de la dumneavoastră și ulterior, pentru fiecare mesaj de marketing pe care vi-l putem trimite, vă vom oferi opțiunea de a vă opune unei astfel de utilizări a adresei de e-mail (dezabonare).

4.4. PROCESUL DECIZIONAL AUTOMATIZAT ȘI PROFILAREA AUTOMATIZATĂ

Datele cu Caracter Personal menționate în această Politică nu fac obiectul unor procese decizionale automatizate și nici unor activități de profilare.

4.5 CÂT TIMP PĂSTREAZĂ Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” păstrează Datele dumneavoastră cu Caracter Personal în conformitate cu perioadele de păstrare impuse de legile și regulamentele aplicabile, în special în vederea desfășurării activităților sale și nu păstrează Datele cu Caracter Personal mai mult decât este necesar în raport cu scopurile pentru care au fost colectate.

În special, „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” poate stoca Datele dumneavoastră cu Caracter Personal pe următoarele perioade:

  • Atunci când ne contactați și ne adresați întrebări, sugestii, solicitări sau plângeri, păstrăm Datele dumneavoastră cu Caracter Personal pe durata necesară prelucrării și emiterii unui răspuns la solicitarea dumneavoastră și pe durata de 2 ani pentru formularele fizice.
  • Păstrăm Datele dumneavoastră cu Caracter Personal în vederea organizării și administrării de concursuri, programe de marketing și campanii, pe durata campaniei, programului sau concursului și în vederea acordării premiilor către câștigători, precum și pe perioada necesară protejării drepturilor societății, având în vedere legea aplicabilă, inclusiv termenul de prescripție și perioadele de stocare prevăzute de legislația fiscală;
  • Păstrăm Datele dumneavoastră cu Caracter Personal folosite pentru activități de marketing direct până la momentul la care vă dezabonați sau ne solicitați să le ștergem, dar nu mai mult de 2 ani de la ultima interacțiune cu „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” ;
  • Atunci când achiziționați servicii de la noi, vom păstra Datele dumneavoastră cu Caracter Personal legate de comenzile efectuate prin contul de client (inclusiv comenzile și facturile aferente) timp de 10 ani, având în vedere că aceste documente vor fi folosite pentru efectuarea înregistrărilor contabile;
  • Atunci când ne furnizați pe site-ul web opinia dumneavoastră legată deserviciile noastre (review) vom păstra Date cu Caracter Personal pe care ni le furnizați pentru o perioadă de 3 ani.
  • Păstrăm Datele dumneavoastră cu Caracter Personal în scopul promovării activității și produselor „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” prin realizarea și publicarea de poze și videoclipuri din cadrul evenimentelor organizate de „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” pe perioada specificata in Notele de Informare sau in Consimțămintele liber exprimate comunicate si semnate in cadrul fiecărui eveniment.

Cookie-urile folosite de https://authenticmind.ro „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” sunt păstrate pe perioadele indicate în Politica privind Modulele Cookie.

4.6 CINE SUNT DESTINATARII DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Reprezentantul „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” care lucrează la administrarea relațiilor cu clienții, vânzări serviciilor și administrarea afacerii – poate accesa Datele dumneavoastră cu Caracter Personal pentru realizarea înregistrărilor cerute de lege.

Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” nu transferă Datele dumneavoastră cu Caracter Personal către terțe părți, altele decât furnizorii săi de servicii și entitățile menționate în această Politică.

Datele cu Caracter Personal pe care le dezvăluim furnizorilor noștri se limitează la informațiile minime despre Datele cu Caracter Personal, care sunt necesare pentru a furniza respectivele servicii și le solicităm acestora să nu folosească Date cu Caracter Personal în niciun alt scop. Facem toate eforturile pentru a ne asigura că toate entitățile cu care lucrăm păstrează Datele dumneavoastră cu Caracter Personal în condiții de siguranță și securitate.

Entitățile cărora este posibil să le dezvăluim Date cu Caracter Personal sunt următoarele:

  1. În vederea operării site-ului nostru web și în scopuri legate de folosirea cookie-urilor, putem transmite Date cu Caracter Personal către analiști și furnizori de motoare de căutare, pentru ca aceștia să presteze servicii de mentenanță pentru site-ului nostru web, care sunt situați în spațiul Uniunii Europene;
  2. Atunci când va fi cazul – pentru organizarea și administrarea concursurilor, a programelor și campaniilor de marketing este posibil să transmitem Datele dumneavoastră cu Caracter Personal către agenții de publicitate și marketing, agenții digitale și de rețele de socializare, cu sediul în Romania sau in spațiul Uniunii Europene sau a altor tari din afara Uniunii Europene, exclusiv cu respectarea prevederilor GDPR;
  3. Pentru gestionarea bazelor de date pentru marketing direct, Datele cu Caracter Personal sunt încărcate în aplicația https://authenticmind.ro a „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”și pot fi dezvăluite furnizorului acestei aplicații, care este contractat de către „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” și care respecta prevederile GDPR;
  4. Pentru livrarea materialelor aferente serviciilor contractate/comenzilor plasate pe site-ul nostru web la adresa de livrare indicată, vom transmite Datele dumneavoastră legate de livrare către furnizorii de servicii de curierat, care au sediul, reprezentanta sau sucursala în România;
  5. Pentru procesarea plăților atunci când faceți o plată online, Datele dumneavoastră cu Caracter Personal vor fi colectate de către furnizorul nostru de plăți online, cu sediul în România.

Unele dintre entitățile către care dezvăluim Datele dumneavoastră cu Caracter Personal sunt terțe părți care nu vor Prelucra Datele cu Caracter Personal, dar ar putea avea acces la acestea atunci când își îndeplinesc atribuțiunile ce le revin sau atunci când interacționează cu noi, cum ar fi companii de mentenanță tehnică, auditori financiari sau juridici.

De asemenea, „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” ar putea fie nevoită să transfere Date cu Caracter Personal către terțe părți (i) atunci când primim solicitarea din partea unei autorități judiciare sau a unei autorități publice, unor auditori sau unor instituții competente să desfășoare verificări asupra activității sau activelor „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”, conform normelor legale aplicabile; aceste autorități sau instituții publice pot fi Poliția Română, instanțele de judecată, ANSPDCP, ANAF, notarii publici, executori judecătorești etc., (ii) pentru respectarea unei cerințe legale sau pentru protejarea drepturilor și activelor „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”.

Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” asigură confidențialitatea și securitatea Datelor cu Caracter Personal în timpul transferului acestora către destinatarii anterior menționați.

  1. MĂSURI DE SECURITATE

Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” implementează toate măsurile adecvate de natură tehnică și organizațională pentru a asigura un nivel de securitate al Datelor cu Caracter Personal adecvat riscului și, în special, pentru a proteja Datele cu Caracter Personal împotriva distrugerii, pierderii, modificării, dezvăluirii neautorizate sau accesării acestora.

Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” vă informează prin această Politică asupra faptului că evaluează și actualizează în mod constant măsurile de securitate implementate pentru a asigura securitatea și siguranța activității de Prelucrare a Datele cu Caracter Personal.

  1. REFUZUL PRELUCRĂRII ȘI CONSECINȚELE ACESTUIA

Datele cu Caracter Personal furnizate conform Secțiunii 4.2 în vederea (i) vânzării servicii, desfășurarea de programe de marketing, campanii sau concursuri, reprezintă o obligație contractuală/necesară în vederea încheierii unui contract cu societatea și (ii) Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ale câștigătorilor unui concurs sau ai unei campanii în vederea atribuirii de premii și completării documentelor cerute prin lege, precum și în vederea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ale clienților care achiziționează servicii online, așa cum este prevăzut de legislația financiar-contabilă pentru facturare, reprezintă o obligație legală a „Cabinetului Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”, iar Persoana Vizată trebuie să furnizeze Datele cu Caracter Personal.

În cazul în care Persoana Vizată nu furnizează Datele cu Caracter Personal în scopurile menționate mai sus, serviciile nu vor putea fi furnizate, iar înscrierea pentru concurs/campaniile nu va fi posibilă.

  1. EXERCITAREA DREPTURILOR DUMNEAVOASTRĂ

În contextul Prelucrării Datele dumneavoastră cu Caracter Personal, aveți următoarele drepturi:

  1. Dreptul de accesla Datele cu Caracter Personal Prelucrate: aveți dreptul de a obține o confirmare a faptului că Datele dumneavoastră cu Caracter Personal sunt sau nu Prelucrate, iar dacă Prelucrarea se confirmă, aveți dreptul să aveți acces la tipul de Date cu Caracter Personal și la condițiile în care are loc Prelucrarea, adresând o solicitare în acest sens Operatorului;
  2. Dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea Datelor cu Caracter Personal: aveți posibilitatea, prin transmiterea unei solicitări în acest sens către Operator, să cereți rectificarea Datelor cu Caracter Personal inexacte, completarea datelor incomplete sau ștergerea Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal în cazul în care (i) datele nu mai sunt necesare pentru scopul inițial (și nu există un nou scop legal), (ii) temeiul juridic al Prelucrării este consimțământul Persoanei Vizate, iar Persoana Vizată și-a retras consimțământul și nu mai există un alt temei juridic, (iii) Persoana Vizată își exercită dreptul la opoziție, iar Operatorul nu are motive imperioase de a continua activitatea de Prelucrare, (iv) datele au fost Prelucrate ilegal, (v) ștergerea este necesară pentru respectarea legilor de la nivel UE sau din România; sau (vi) datele au fost colectate în legătură cu serviciile societății informaționale oferite copiilor (dacă este cazul), în cazul cărora sunt aplicabile cerințe specifice privind consimțământul;
  3. Dreptul de a solicita restricționarea Prelucrării: aveți dreptul de a obține restricționarea Prelucrării în cazurile în care: (i) considerați că Datele cu Caracter Personal Prelucrate sunt inexacte, pe o perioadă care ar permite Operatorului să verifice acuratețea Datelor cu Caracter Personal; (ii) Prelucrarea este nelegală, dar nu doriți să ștergem Datele dumneavoastră cu Caracter Personal, ci să restricționăm utilizarea datelor; (iii) în cazul în care Operatorul nu mai are nevoie de Datele dumneavoastră cu Caracter Personal pentru scopurile menționate mai sus, dar solicitați datele pentru a întemeia, exercita sau apăra un drept în instanță sau (iv) v-ați opus Prelucrării, pentru intervalul de timp în care verificăm dacă motivele legitime ale Operatorului prevalează asupra celor ale Persoanei Vizate;
  4. Dreptul de a retrage consimțământul cu privire la Prelucrare, atunci când Prelucrarea are la bază consimțământul, fără a afecta legalitatea Prelucrării realizate până la momentul respectiv;
  5. Dreptul de vă opune cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personaldin motive legate de situația particulară în care vă aflați, atunci când Prelucrarea are la bază interesul legitim și dreptul de a vă opune, în orice moment, Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri;
  6. Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe Prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc Persoana Vizată sau afectează în mod similar Persoana Vizată într-o manieră semnificativă;
  7. Dreptul la portabilitatea datelor, însemnând dreptul de a primi Datele dumneavoastră cu Caracter Personal pe care le-ați furnizat Operatorului, într-o formă structurată, utilizată în mod curent și care poate fi citită automat, precum și dreptul de a transfera respectivele date unui alt operator, dacă Prelucrarea se bazează pe consimțământului dumneavoastră sau executarea unui contract și se desfășoară prin mijloace automate;
  8. Dreptul de a depune o plângerela autoritatea de supraveghere – Autoritatea Națională pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal – ANSPDCP și dreptul de a vă adresa instanțelor de judecată competente.

Pentru a vă exercita drepturile, trimiteți un e-mail sau o notificare scrisă, datată și semnată sau în format electronic la adresele indicate în secțiunea Contact de mai jos. De asemenea, în cazul în care doriți să vă retrageți consimțământul acordat în scopuri de marketing direct aveți posibilitatea de a folosi opțiunea „dezabonați-vă” pe care o aveți la dispoziție în fiecare comunicare de marketing.

Pentru a putea să răspundem solicitării dumneavoastră, va trebui să ne comunicați următoarele date de identificare necesare: nume, prenume, e-mail sau adresă poștală și orice alte informații necesare pentru a vă confirma identitatea.

  1. DATELE CU CARACTER PERSONAL ALE COPIILOR

Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” nu colectează, nu păstrează și nici nu folosește cu bună-știință Date cu Caracter Personal ale unor copii cu vârste sub 16 ani. Dacă informații despre un minor au fost colectate de către site-ul web fără acordarea consimțământului sau autorizare de către persoana care are responsabilitate parentală asupra copilului, vă rugăm să aveți în vedere că reprezentantul legal al minorului poate exercita drepturile minorului în numele și pe seama acestuia. Într-o astfel de situație vă invităm să ne contactați.

  1. MODIFICĂRI ALE POLITICII NOASTRE

Politica privind Confidențialitatea Datelor cu Caracter Personal poate fi modificată de „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” la diverse intervale de timp, după cum va putea deveni necesar.

În cazul în care „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” dorește să ajusteze Politica (e.g. în cazul în care „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată” dorește să folosească Datele dumneavoastră cu Caracter Personal altfel decât se prevede în Politica în vigoare la momentul colectării datelor), o notificare privind orice astfel de modificări importante sau de substanță va fi afișată într-o versiune revizuită a actualei Politici, iar versiunea revizuită va intra în vigoare la momentul afișării.

Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”  se va asigura că notificarea este întocmită într-o manieră care să asigure faptul că o luați la cunoștință, spre exemplu folosind adresa de e-mail pe care ne-ați pus-o la dispoziție, în secțiunea despre Datele cu Caracter Personal de pe site-ul nostru, sau prin orice alte mijloace adecvate care asigură comunicarea efectivă.

Atragem atenția asupra faptului că „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”  se angajează să nu Prelucreze Datele dumneavoastră cu Caracter Personal într-o manieră incompatibilă cu scopurile menționate inițial, cu excepția cazului în care Prelucrarea respectă regulile aplicabile.

  1. ÎNTREBĂRI/DATE DE CONTACT

Pentru orice întrebări sau comentarii legate de Politica noastră, sau de maniera în care „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”  colectează și folosește Datele dumneavoastră cu Caracter Personal, precum și pentru a vă exercita drepturile legate de Datele dumneavoastră cu Caracter Personal care au fost colectate, vă rugăm să contactați Responsabilul cu Protecția Datelor din cadrul „Cabinetul Individual de Psihologie Popa Roxana Alexandra/Popa O. Roxana Alexandra Persoana Fizică Autorizată”  la următoarea adresă: roxana.popa@authenticmind.ro

Informații și programări: 0773 789 651