Psihoterapie / Consiliere individuală

la psiholog

Consiliere individuală

Consilierea individuală, se adresează (pe scurt) celor ce doresc să aibă o existență mai bună, prin înțelegerea propriilor emoții, a propriilor dorințe de dezvoltare personală prin depășirea blocajelor și a fricilor, a limitele sau limitărilor.

Oamenii decid să apeleze la consilierea individuala atunci când simt că sunt deprimați, când își identifică stări de anxietate care îi împiedica să ducă o viata normală, când doresc să eficientizeze relațiile cu partenerul/partenera, cu familia, cu prietenii, când considera că au o problemă în viața sexuală, când identifică numite dependențe.

 

Pe scurt  – Consilierea poate dura luni și poate fi o opțiune pentru:

  • îmbunătățirea stilul de comunicare a relațiilor interpersonale și în dezvoltarea capacității de autocontrol;
  • în reducerea anxietății și creșterea rezistenței la stres;
  • poate fi o opțiune pentru trecerea prin momente critice cum este divorțul sau pierderea unei persoane dragi și de asemenea în problemele legate de dependențe.

 

Pe scurt – Intervenția de tip psihoterapeutic poate dura ani de zile și poate fi o opțiune dacă:

  • Ai probleme care îți afectează semnificativ viața și relațiile, Când Încerci să faci față traumelor din trecutul tău;
  • Când ai o afecțiune medicală cronică;
  • Sau când ai o afecțiune de sănătate mintală diagnosticată, ca de exemplu tulburarea bipolară, tulburarea de personalitate borderline.

 

Apelând la consilierea individuală, orice persoană va identifica, în timpul intervenției, care sunt problemele cu care se confruntă, elementele declanșatoare și tehnicile, croite pe fiecare caz în parte, care se pot aplica în antrenamentul mental.

 

Omul este partea cea mai flexibilă, mai adaptabilă și mai valoroasă din sistemul unei organizații, dar și cea mai vulnerabilă la influențele ce-i pot afecta performanțele (Wikipedia).

Contactați-mă și vă voi răspunde în cel mai scurt timp.