Psihoterapie online, Roxana Alexandra Popa, psihologul care îți redă echilibrul emoțional

Psiholog Roxana Alexandra Popa
Formular programare PROGRAMARE ȘI PLATA ONLINE WhatsApp Contact

Cuprins:

  1. Introducere
  2. Sesiuni de consiliere psihologică online, adaptate nevoilor tale
  3. Servicii psihologice personalizate
  4. De ce ar trebui să mă alegi pe mine?
  5. Garanția confidențialității și eficacității
  6. Programează-te online fără nicio obligație
  7. Programează-te online și plătește cu cardul
  8. Cum mă poți contacta
  9. Sănătatea ta mintală, este importantă

Bună ziua,

Sunt psiholog Alexandra Roxana Popa.

Indiferent de țara în care te afli, viața aduce cu ea o serie de provocări, iar sănătatea ta mintală este la fel de importantă, indiferent de locația ta geografică. Am ajutat oameni din România și întreaga lume să depășească dificultățile emoționale și să-și recâștige echilibrul psihic. Cu empatie și compasiune, creez conexiuni autentice cu fiecare client, construind astfel o relație terapeutică de încredere în care te simți confortabil să împărtășești cele mai adânci temeri și frământări.

Citește mai multe ”Despre mine”.

Test gratuit de sanatate mentala

Sesiuni de consiliere psihologică online, adaptate nevoilor tale

Dedic fiecare zi oferirii sprijinului psihologic românilor din diaspora, iar acest sprijin este la doar un click distanță. Sesiunile mele de consiliere psihologică se desfășoară online, astfel încât poți discuta cu un psiholog în limba ta maternă, direct din confortul propriei tale locuințe. Indiferent dacă te afli în România, Spania, Italia, Marea Britanie, Franța, Germania, Canada  sau Statele Unite, poți beneficia de consiliere în limba română, printr-o simplă conexiune online.

Folosesc platforme precum Zoom, Whatsapp Video sau Google Meet pentru a face aceste ședințe posibile. Indiferent de locul în care te afli în lume, eu sunt aici să te ascult și să te înțeleg. Confidențialitatea și securitatea sesiunilor sunt garantate 100%.

Sesiunile vor avea o frecvență stabilită de comun acord. Pe parcurs, în funcție de evoluția ta, putem face ajustări la planul inițial. Scopul este ca la finalul terapiei să te simți mai fericit, mai încrezător și mai echilibrat din punct de vedere emoțional.

 

Servicii psihologice personalizate pentru tine

 

Psihoterapie / Consiliere individuală

Dacă ai nevoie de sprijin pentru a depăși dificultățile tale personale, consilierea individuală poate fi soluția potrivită pentru tine. Această formă de terapie se adresează celor care doresc să își îmbunătățească viața prin înțelegerea profundă a propriilor emoții, dorințe de dezvoltare personală și depășirea blocajelor sau fricilor care îi țin în loc.

Poate fi o opțiune excelentă atunci când te confrunți cu depresia, anxietatea, sau când dorești să îmbunătățești relațiile cu cei din jur, inclusiv cu partenerul/partenera ta.

De asemenea, consilierea individuală te poate ajuta să treci cu brio prin momente critice, precum divorțul sau pierderea unei persoane dragi, sau să depășești problemele legate de dependențe (Dependența de substanțe – alcool, tutun, droguri ilegale etc. jocuri de noroc, mâncare, cumpărături, lucru, jocuri video, internet și tehnologie, ).

În timpul consilierii individuale, vei identifica problemele cu care te confrunți și vei dezvolta tehnici personalizate pentru a-ți antrena mintea.

 

Psihoterapie / Consiliere de cuplu

Dacă relația ta trece printr-un moment dificil, consilierea de cuplu poate fi salvarea. Acest tip de terapie este ideal atunci când întâmpinați probleme semnificative în viața și relația voastră. Este indicată în situațiile în care conflictul devine o constantă, când relația s-a răcit, iar niciunul dintre voi nu știe cum să readucă pasiunea și conexiunea în cuplu.

De asemenea, consilierea de cuplu poate fi benefică dacă traumele din trecut vă influențează relația sau dacă una dintre părți se confruntă cu o afecțiune medicală cronică care afectează și relația voastră.

De asemenea, poate fi o opțiune pentru cuplurile în care unul dintre parteneri are o afecțiune de sănătate mintală diagnosticată, cum ar fi tulburarea bipolară sau tulburarea de personalitate borderline.

ceastă formă de terapie vă va ghida în eforturile de a vă reconstrui relația și de a găsi soluții pentru problemele care vă afectează.

 

Consiliere vocațională

Dacă te afli într-un punct din viața ta în care îți dorești să îți identifici noi obiective și să te pregătești pentru noi provocări, consilierea vocațională este un instrument valoros. Te poate ajuta să identifici ocupatiile care îți pun în valoare interesele, abilitățile și valorile personale.

Împreună, vom elabora un plan de carieră sau personal care să te ghideze în atingerea acestor obiective. Fie că vrei să faci schimbări în cariera ta sau să îți dezvolți abilitățile pentru a obține un nou loc de muncă, consilierea vocațională te poate ajuta să îți găsești direcția și să îți atingi potențialul.

De ce ar trebui să mă alegi pe mine?

Dacă încă nu ești convins de calitățile mele, vreau să îți prezint câteva motive pentru care ar trebui să îmi acorzi șansa de a te ajuta:

 

Limba maternă și empatie

Dacă ești român și locuiești în străinătate, știu cât de crucial este să poți comunica în limba ta maternă atunci când discuți despre gândurile și sentimentele tale profunde. Eu nu sunt doar un psiholog care vorbește limba ta, ci și o persoană care te înțelege cu adevărat. Abilitatea mea de a simți și înțelege ceea ce experimentezi mă ajută să explorăm împreună provocările tale și să găsim soluțiile potrivite pentru tine.

 

Abordare personalizată

Fiecare persoană este unică, iar nevoile lor psihologice sunt diferite. Ofer o abordare personalizată pentru fiecare client. Împreună, vom crea un plan de tratament adaptat situației tale, astfel încât să obținem cele mai bune rezultate pentru tine.

 

Conexiune online simplificată

Pentru a beneficia de consiliere și psihoterapie, tot ce ai nevoie este o conexiune stabilă la internet și un dispozitiv care suportă aplicațiile online folosite în ședințele mele (laptop, tabletă, telefon). Vei primi toate detaliile de logare înainte de fiecare ședință, pentru a te asigura că totul este pregătit pentru o experiență lipsită de probleme. Cu mine, nu trebuie să îți faci griji cu privire la detaliile tehnice, ci să te concentrezi pe progresul tău personal.

Programează-te online fără nicio obligație

 

Înțeleg că unii oameni pot avea rezerve în ceea ce privește plata online sau pot dori să interacționeze mai întâi cu psihologul înainte de a face o programare completă. De aceea, îți ofer și opțiunea unui formular de programare.

Prin completarea acestui formular, vei primi un răspuns la cererea de programare în doar 24 de ore.

Completarea formularului nu te obligă cu nimic și îți oferă oportunitatea de a interacționa cu mine și de a mă cunoaște mai bine înainte de a lua decizia finală.

După ce vei căpăta încredere în serviciile mele, vei putea utiliza aplicația de programare online pentru viitoarele consultații. Încrederea ta și confortul tău sunt prioritățile mele, și sunt aici pentru a te sprijini în călătoria ta către sănătatea mintală și bunăstare.

Programare fără plată

Programează-te online și plătește cu cardul

 

Programarea pentru consultații online oferă numeroase avantaje pentru cei care doresc să acceseze serviciile mele de psihoterapie și consiliere. Prin intermediul aplicației de programare online, poți avea control total asupra programului tău. Acest sistem îți permite să selectezi datele și intervalele orare disponibile, astfel încât să alegi momentele care îți convin cel mai bine. Mai mult decât atât, poți selecta serviciul specific de care ai nevoie, fie că este vorba despre consiliere individuală, consiliere de cuplu sau coaching.

Un alt avantaj major al programării online este opțiunea de plată securizată cu cardul. Acest lucru îți oferă comoditate, simplitate și siguranță.

Te încurajez cu căldură să utilizezi această modalitate de programare, deoarece este cea mai ușoară și eficientă cale de a accesa serviciile mele.

Programare și plată online

Garanția Confidențialității și Eficacității

 

Într-un proces de consiliere psihologică, confidențialitatea este fundamentală. Mă angajez să asigur un mediu sigur și confortabil pentru tine, astfel încât să te simți în largul tău să împărtășești gândurile și preocupările tale cele mai profunde. Scopul meu este de a face terapia cât mai eficientă și benefică pentru tine.

Mă angajez să îți ofer o terapie eficientă, care te ajute să progresezi. Voi monitoriza constant evoluția ta și te voi ghida cu răbdare și înțelepciune pe drumul vindecării. Nu te vei simții judecat sau criticat în niciun moment. Scopul este să creăm împreună un mediu empatic, în care să te simți în largul tău pentru a explora cele mai profunde temeri și dorințe.

 

Cum mă poți contacta

 

Dacă serviciile mele ți-au stârnit interesul, iată cum mă poți contacta:

Sunt dedicată să te ajut să-ți găsești echilibrul emoțional și să-ți îmbunătățești starea de bine, indiferent de locul în care te afli în lume. Contactează-mă astăzi pentru a începe călătoria către o viață mai fericită și mai sănătoasă!

Concluzie

 

Sănătatea ta mentală este la fel de importantă precum cea fizică, așa că investiția în tine merită fiecare efort. Cu mine, ai un partener de încredere pe drumul către echilibrul emoțional și fericirea ta personală.

Nu uita, nu trebuie să treci singur prin momentele dificile din viața ta. Cu ajutorul meu, poți să începi călătoria către o viață mai fericită și mai sănătoasă. Te aștept cu brațele deschise să îți fiu alături în această călătorie.