Coaching

Consiliere vocationala

Vrei să îți identifici noi obiective? Vrei să te pregătești pentru un interviu?

Siguranța și curajul se antrenează. Îți pun la dispoziție un teren plin de resurse. Dacă te gândești la un nou început, la atingerea unor obiective profesionale, personale sau la o schimbare în carieră – sunt aici pentru ca să îți ofer suport pentru a îți facilita identificarea ocupațiilor care îți valorifică interesele, abilitățile, valorile (identificarea ocupațiilor compatibile cu profilul vocațional) și pentru a elabora împreună un plan de carieră sau personal.

Știi care este diferența dintre Carieră, Job și Hobby? Pentru a avea și o viață personală te voi ajută să afli răspunsul la această întrebare! Te aștept!

Știi să cauți un job? Știi tehnică scrierii unui CV? Vrei să afli detalii?

Coaching

Coaching-ul este un proces concentrat, de optimizare, de transformare, care sprijină auto-descoperire, schimbare și acțiunea. Este un mod de a facilita căutarea și identificarea unor răspunsuri la întrebări din universul de viață sau carieră.

Chiar dacă „antrenăm un interviu”, sau „tehnici de negociere”, chiar dacă vrem să „antrenăm o transformare de imagine” sau să construim „un plan de business” este important să intrăm în proces și să acceptam efortul, uneori epuizant, din tabăra de antrenament – la fel ca un sportiv de performanță.

 

Oamenii pot crede că, coaching-ul se concentrează pe vorbire și furnizarea de sfaturi sau soluții, dar de fapt totul începe cu ascultare, activă și profundă, numită ascultare angajată. Această ascultare are că scop declanșarea de procese transformatoare în client și combinată cu atenția oferită preocupărilor clientului, obiectivelor, valorilor și convingerilor acestuia cu privire la ceea ce este și nu este posibil, încurajează, acceptă, explorează și consolidează exprimarea de către client a sentimentelor, percepțiilor, preocupărilor, convingerilor, sugestiilor în vederea planificării procesului transformațional de optimizare.

 

Ascultarea activă și arta întrebărilor puternice sunt două calități esențiale ale liderilor eficienți care doresc să funcționeze într-un mod asemănător antrenorului lor, pentru a-și inspira și încuraja echipa.

În întâlnirile de coaching sunt învățate aceste doua prime tehnici pentru a performa cu succes atât în viața de zi cu zi cât și în cea profesională. Apoi tehnicile sunt antrenate pentru a fi transformate în rutine.

 

Valorizat intens în lumea sportului, a performanței sportive – coaching-ul are un rol important și în zona dezvoltării personale, în zona de performanță intelectuală sau profesională.

Contactați-mă și vă voi răspunde în cel mai scurt timp.