Logoped Roxana Alexandra Popa

Despre LOGOPEDIE

Este o disciplină care are ca scop activitatea de educare și corectare a problemelor de limbaj care apar uneori la copii dar și la adulți. Logopedia studiază felul în care se manifestă fiecare defect de vorbire și propune metode de corectare. Indiferent dacă este vorbim despre persoane normale sau de persoane cu handicap senzorial, este necesară corectarea defectelor de vorbire. Aceasta îi va ajuta să își depășească blocajele induse de defectele de limbaj și le va deschide calea spre socializare, spre relaționarea în grădiniță, școală sau viața de zi cu zi sau cea profesională.

Cum funcționează?

Psihologul identifica problema, elaborează metodele de recuperare și supervizează activitățile de recuperare care se impun in functie de diagnostic. Problemele de limbaj apar în majoritate la copii dar sunt situații în care sunt identificate și la adulți. Defectele sau tulburările de vorbire sau de limbaj sunt foarte diferite și metodele de recuperare diferă de la o persoană la alta, acestea având un caracter personalizat.

Pași de urmat

Lucrez online cu copiii prin intermediul platformei VoxiKids și cu ajutorul tehnicii poveștilor terapeutice adaptate pe nevoile și resursele fiecărui copil în parte. Folosesc povestea pentru a ajunge mai ușor la sufletul copilului, pentru a îl ajuta să construiască relația terapeutică care este substratul pe care ”crește” încrederea și vindecarea.

Sâmbăta: 11.oo — 14.oo

Consulta tarifele AICI.

Parteneri

VoxiKids - Easy Speech

PUISORUL VORBARET

Pachet de logopedie

Ai întrebări?

Nu ezita să mă contactezi

Contactați-mă prin formularul de contact și vă voi răspunde în cel mai scurt timp.