Psihoterapeut București, cabinet psiholog București

Psihoterapie cabinet Bucuresti
Formular programare PROGRAMARE ȘI PLATA ONLINE WhatsApp Contact

Roxana Alexandra POPA – Cabinet Psihologie
Șoseaua Nicolae Titulescu nr. 1, București 011131, Romania

Bună ziua,

Sunt psiholog Alexandra Roxana Popa, psihoterapeut de încredere din București, gata să vă ajut cu dificultățile emoționale.

Cabinetul meu din Șoseaua Nicolae Titulescu nr. 1, Sector 1, zona metrou Piața Victoriei, București, vă oferă un spațiu sigur și confidențial pentru a discuta deschis despre orice vă preocupă.

Indiferent de provocările cu care vă confruntați, vă voi ghida spre o sănătate mintală mai bună. Dacă aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să vă faceți o programare.

Test gratuit de sanatate mentala

Servicii psihologice personalizate pentru tine

 

Psihoterapie / Consiliere individuală în București

Dacă te afli în căutarea unui psihoterapeut experimentat din București și dedicat pentru a-ți depăși obstacolele personale, consilierea individuală este o alegere excelentă.

Această formă de terapie te ajută să explorezi și să înțelegi mai profund emoțiile tale, dorințele personale și să depășești blocajele care îți pot afecta viața.

Indiferent dacă te confrunți cu depresie, anxietate, sau dorești să îmbunătățești relațiile cu cei din jur, consilierea individuală poate fi instrumentul care te va ajuta să evoluezi personal.

Psihoterapia individuală este eficientă și în momentele dificile, cum ar fi divorțul, pierderea unei persoane dragi sau depășirea dependențelor (de substanțe, jocuri de noroc, mâncare, cumpărături, etc.). În timpul ședințelor, vei identifica și vei dezvolta tehnici personalizate pentru a-ți antrena mintea și a-ți îmbunătăți starea de bine.

 

Psihoterapie / Consiliere de cuplu în București

Când relația ta trece printr-un impas, consilierea de cuplu poate fi soluția salvatoare pentru cuplurile din București. Această formă de terapie de cuplu este concepută pentru a ajuta cuplurile să depășească problemele semnificative care pot afecta relația lor. Este ideală atunci când conflictul devine constant, când relația se răcește, și când pasiunea și conexiunea par să fi dispărut.

De asemenea, consilierea de cuplu poate fi benefică în cazul în care traumele trecutului afectează relația sau când unul dintre parteneri se confruntă cu o afecțiune medicală cronică care impactează relația. De asemenea, poate oferi sprijin cuplurilor din București în care unul dintre parteneri are o afecțiune de sănătate mintală diagnosticată.

În cadrul consilierii de cuplu, vei beneficia de ghidare în eforturile de reconstrucție a relației și vei găsi soluții pentru problemele care vă afectează.

 

Consiliere vocațională în București

Dacă te afli într-un punct al vieții tale în care îți dorești să-ți identifici noi obiective și să te pregătești pentru noi provocări, consilierea vocațională te poate ajuta să îți găsești direcția.

Această formă de consiliere te poate ghida în identificarea ocupațiilor care se potrivesc intereselor, abilităților și valorilor tale personale.

Împreună, vom elabora un plan de carieră sau personalizat care să te ajute să atingi obiectivele propuse. Indiferent dacă vrei să faci schimbări în carieră sau să dezvolți abilități pentru un nou loc de muncă, consilierea vocațională te poate ajuta să-ți maximizezi potențialul.

Dacă te afli în căutarea unui psiholog din București, sunt aici pentru tine. Programarea este rapidă și ușoară, iar sprijinul meu este doar la un click distanță. Alege să investești în propria ta bunăstare și dezvoltare personală!

Despre mine Vezi tarifele serviciilor mele Diplome și certificări

Programează-te online fără nicio obligație

 

Înțeleg că unii oameni pot fi reticenți în privința plăților online sau poate doresc să interacționeze mai întâi cu mine, înainte de a face o programare completă. De aceea, îți ofer și opțiunea unui formular de programare.

Completează acest formular și vei primi un răspuns la cererea de programare în doar 24 de ore.

Programare fără plată

Programează-te online și plătește cu cardul

 

Sau poate dorești să utilizezi aplicația de programare și plată online. Cu ajutorul ei, vei putea face programarea și plata simplu și rapid în 3 minute.

Programarea pentru consultații online oferă numeroase avantaje pentru cei care doresc să acceseze serviciile mele de psihoterapie și consiliere.

Prin intermediul aplicației de programare și plată online, poți avea control total asupra programului tău.

Acest sistem îți permite să selectezi datele și intervalele orare disponibile, astfel încât să alegi momentele care îți convin cel mai bine.

Mai mult decât atât, poți selecta serviciul specific de care ai nevoie, fie că este vorba despre consiliere individuală, consiliere de cuplu sau coaching.

Un alt avantaj major al programării online este opțiunea de plată securizată cu cardul. Acest lucru îți oferă comoditate, simplitate și siguranță.

Te încurajez cu căldură să utilizezi această modalitate de programare și plată online, deoarece este cea mai ușoară și eficientă cale de a accesa serviciile mele.

Programare și plată online

Garanția Confidențialității și Eficacității

 

Într-un proces de consiliere psihologică, confidențialitatea este fundamentală. Mă angajez să asigur un mediu sigur și confortabil pentru tine, astfel încât să te simți în largul tău să împărtășești gândurile și preocupările tale cele mai profunde. Scopul meu este de a face terapia cât mai eficientă și benefică pentru tine.

Mă angajez să îți ofer o terapie eficientă, care te ajute să progresezi. Voi monitoriza constant evoluția ta și te voi ghida cu răbdare și înțelepciune pe drumul vindecării. Nu te vei simții judecat sau criticat în niciun moment. Scopul este să creăm împreună un mediu empatic, în care să te simți în largul tău pentru a explora cele mai profunde temeri și dorințe.

 

Cum mă poți contacta

 

Dacă serviciile mele ți-au stârnit interesul, iată cum mă poți contacta:

Sunt dedicată să te ajut să-ți găsești echilibrul emoțional și să-ți îmbunătățești starea de bine, indiferent de locul în care te afli în lume. Contactează-mă astăzi pentru a începe călătoria către o viață mai fericită și mai sănătoasă!

Telefon WhatsApp Email