În cadrul Cabinetului individual de psihologie sunt următoarele tarife pentru ședință psihoterapie individuală, tarife pentru terapia de cuplu si familie și tarife pentru ședințele de logopedie.

Serviciul Durată Preț
Consiliere psihologică copii și adolescenți + Evaluare psihologică inițială si periodică (în vederea construirii planului de intervenție) 50 min 100 lei
Consiliere psihologică 50 min 150 lei
Psihoterapie individuală în cabinet sau online 50 min 150 lei
Psihoterapie de cuplu 50 min 150 lei
Psihoterapie de familie 50 min 150 lei
Logopedie – corecții de pronunție 50 min 100 lei

Ședința de psihoterapie, consiliere psihologică sau logopedie are loc în urma programări telefonice sau prin rezervarea intervalului potrivit direct în pagina de „Programări”.

Plata ședinței agreeate se va realiza direct în site prin accesarea paginii de „Programări” înainte de sedință cu maxim 24 de ore, sau în urma emiterii facturii (în cazul programării telefonice) care este trimisă clientului pe email.

Dacă doriți amânarea ședinței, este necesar să anunțați acest lucru cu 24 ore înainte. În acest caz, se stabilește o nouă programare și contribuția platită rămâne valabilă. Ora programată vă este rezervată în exclusivitate. Din acest motiv, în cazul în care ședința este anulată în ziua în care este programată, ea va trebui achitată.

 

Ședința de consiliere psihologică/ psihoterapie/ logopedie – corecții de pronunție/dezvoltare personala copii – au o durata de 50 minute.

Ședințele pot avea loc o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni, în funcție de complexitatea problemei și de disponibilitatea clientului.

Decizia de a participa în procesul terapeutic este foarte importantă. Este vorba despre o opțiune pentru demararea unui proces de durată. Tratarea simptomelor conduce la îmbunătățirea și schimbarea propriului stil de viață.

Psihoterapia este o opțiune ce ne ajută să ne cunoaștem pe noi înșine și ne ajuta să ne oferim o perspectivă nouă la ce se întâmplă in jurul nostru. În psihoterapie se utilizează o gamă largă de tehnici validate prin studii fundamentate științific.

Indiferent de tehnicile utilizate, se consideră că cel mai important element în psihoterapie este relația terapeutică – factor comun în toate orientările terapeutice.

Ca metodă de tratament, psihoterapia este o intervenție psihologică asupra persoanei realizată prin mijloace și metodologii specifice ce țin de un cadru clinic și teoretic și care urmărește diminuarea sau înlăturarea unor simptome sau comportamente dezadaptative.

Se urmărește în cadrul intervenției reechilibrarea prin modificarea cauzelor acestor simptome/tulburări și/sau uneori prin restructurarea personalității. Finalitatea procesului este o reinventarea si o recalibrarea a perspectivei personale.

Pachet SILVER

450 lei 5 ședințe

Terapie/Logopedie copii și adolescenți

Pachet GOLD

650 lei 5 ședințe

Consiliere psihologică  Psihoterapie adulți

Pachet AuthenticKids

450 lei 5 ședințe

Dezvoltare personală copii