Servicii oferite

Terapia individuală se adresează (pe scurt) celor ce doresc să aibă o existență mai bună, prin înțelegerea propriilor emoții, a propriilor dorințe de dezvoltare personală prin depășirea blocajelor și a fricilor, a limitele sau limitărilor generate de stările de anxietate sau depresie ce pot apărea în diverse momente de viață. Oamenii decid să apeleze la terapia individuală atunci când simt că sunt deprimați, când își …

Citește mai mult

Vorbind despre terapie de cuplu, acesta este necesare când apar momente de anxietate, conflicte, tensiuni și se realizează prin efortul partenerilor și prin ghidajul psihoteraputului. Cea mai importantă achiziție din cadrul terapiei de cuplu este partea de mentorat / psihoeducație. Cuplul va ajunge să poată privi relația lor diferit, pentru a putea identifica disfuncționalități și a construi intervenția proprie.

Citește mai mult

Dezvoltarea personală a adolescenților împreună cu orele de autocunoaștere contribuie la o comunicare eficienta și la creșterea performanțelor școlare și personale.

Citește mai mult

Siguranța și curajul se antrenează. Îți pun la dispoziție un teren plin de resurse. Dacă te gândești la un nou început sau la o schimbare în carieră – sunt aici pentru ca să îți ofer suport pentru a îți facilita identificarea ocupațiilor care îți valorifică…

Citește mai mult

Organizez module de practică psihologică online (Skype & Google Classroom) pentru studenții din cadrul facultăților de psihologie.

Citește mai mult

Când soliciți o ședință de consiliere online sau în cabinet?

  • Când imaginea despre tine nu te mai mulțumește, când te simți „insuficient” pentru așteptările pe care le ai de la tine.
  • Când treci printr-o perioada de separare sau divort – ambele situații pot crea un dezechilibru serios în viața personala (atât în plan psihic cât și în planul sănătății).
  • In cazul pierderii cuiva drag – atunci când o persoana importantă din viata ta dispare, tristețea negestionată poate conduce la cazuri de depresie severă.
  • In cazul apariției stărilor depresive – plăcerea pentru a face lucruri care altă dată plăceau – dispare, când nimic nu îți mai face plăcere.
  • Atunci când simți  că responsabilitățile vieții de zi cu zi te depășesc și își face apariția starea de frica nejustificata.
  • In cazul apariției fobiilor de orice fel – frica de zbor, frica de înălțime, claustrofobie, de a folosi un ascensor etc.).
  • In cazul insomniilor
  • Când te confrunți cu o disfuncție sexuala precum ejaculare precoce sau anorgasmia – aceasta dereglare poate duce la frustrare sau deteriorarea relației cu partenerul de viață…

Care sunt tarifele unei ședințe de consiliere individuală?

Vezi pagina de tarife aici.

Block "25857" not found