Atelier AuthenticMind Kids & Teens

Dezvoltare personală, comunicare și mindfulness

Noi întâlniri ale atelierul AuthenticMind Kids&Teens – atelier de dezvoltare personală, comunicare și mindfulness – 7 februarie 2020 – Grupa 1!

Urmează grupe noi în funcție de solicitările primite – grupele sunt pentru vârstele 5-7 ani si 8-12 ani

Mă bucură să vă anunț că în 7 martie 2020, începe o nouă serie a „Atelierul AuthenticMind Kids&Teens” grupa de vârstă 7-12 ani.

AuthenticMind organizează acest program de tip workshop având ca scopuri primare*:

 • dezvoltarea stilului de comunicare, stimularea creativității și a spontaneității;
 • facilitarea exprimării emoționale;
 • creșterea încrederii în sine și a stimei de sine;
 • dezvoltarea autonomiei;
 • antrenarea competențelor sociale;
 • identificarea riscurilor din viața de fiecare zi și dezvoltarea competențelor de intervenție în situații de risc – inclusiv în zona virtuală;
 • educația civică;
 • educația financiară.

*pentru că doresc o cât mai bună adaptare la nevoile copiilor, curricula atelierului poate fi actualizată cu tematici propuse de către copii sau părinți.

Prin participarea la „Atelierul AuthenticMind Kids&Teens” copiii:

 • își vor crește capacitatea de a comunica optim în cadrul relațiile interpersonale
 • îşi vor îmbunătăţi capacitatea de concentrarea, prin focalizarea pe un singur lucru pe rând și creșterea timpului de rămânere în sarcină;
 • vor ”face cunoștință” cu stresul, anxietatea și depresia – aflând ce sunt și „de unde vin și când apar”;
 • vor fi capabili să își identifice și să își exprime starile de stres, anxietate sau tristețe și pot să folosească resursele proprii pentru gestionarea acestor momente;
 • își vor construi ”trusa de prim ajutor” pentru momentele emoționale dificile;
 • vor fi capabili să practice autoreglajul emoțional;
 • vor învăța să se relaxeze și să se concentreze eficient prin tehnici de mindfulness. Detalii despre mindfulness găsiți aici și aici
 • activitățile de mindfulness îl vor învăța pe copil să își accepte emoțiile și experiențele prin care trece fără critică și fără emiterea de judecăți negative, facilitând „cunoșterea” prin experiențele proprii și focalizarea pe identificarea soluțiilor.

Cu cine?

„Atelierul AuthenticMind Kids&Teens” este coordonat Roxana Alexandra Popa, psiholog clinician & psihoterapeut, coach și trainer autorizat.

Când?

„Atelierul AuthenticMind Kids&Teens” are loc odată pe săptămână/ sâmbăta și/sau duminica – în funcție de constituirea grupurilor.

Pentru prima serie din acest an înscrierile s-au facut începând cu 7 februarie 2020. După această dată grupele vor funcționa în functie de numărul de înscrieri. Într-o grupă sunt maxim 6 copii.

Costuri: 

Atelierul presupune pentru fiecare întâlnire (cu o durată de 90 minute) o investiție 50 lei. Tariful pentru primul atelier se va achita după ce va avea loc evaluarea copilului prin testul HIPIC.

Costul evaluării HIPIC este 100 lei, aceasta ne fiind inclusă în tariful atelierului. Aceasta are loc în urma înscrierii, moment în care se semnează contractul de participare la atelier.

Testul HIPIC este acreditat de Colegiul Psihologilor din România iar în urma parcurgerii se va elibera un raport de 18 pagini pe baza căruia se construiește programul de intervenție pentru nevoile de dezvoltare psiho – emoționale ale copilului. Detalii despre test le găsiți aici.

Unde? 

București, Șoseaua Nicolae Titulescu 1. Apasa aici pentru detalii.

Vă aștept cu drag!

BONUS:

Dacă ne gândim că fiecare copil este parte dintr-un ”sistem familial” și reflectă ceea ce se petrece în acest ”sistem”, mămicile și tăticii ai căror copii sunt înscriși la atelierul „AuthenticMind Kids&Teens” beneficiază de două ore de mentorat (Mentoratul implică sfaturi, sugestii și predare) . Acestea vor fi programate în cadrul cabinetului în funcție de disponibilitățile identificate de părinte și de mine.

Servicii

Ai întrebări?

Nu ezita să mă contactezi

Contactați-mă prin formularul de contact și vă voi răspunde în cel mai scurt timp.